Dominique Van Malder & Ride this train - Johnny Cash, The man and the music

2a5d2b39-f8ee-458a-b2a3-9a331741bd8d.jpeg Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. De productie ‘Johnny Cash, The Man and The Music’ brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond.

Ride This Train is een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. Al een jaar of drie spelen ze de pannen van het dak in cafés en op festivals. Nu zijn ze ervaren en geroutineerd, klaar om Johnny Cash een podium hoger te tillen. Staan zeker op de setlist: I walk the line, Folsom Prison Blues, A boy named Sue, Jackson, Ring of fire, …
De sympathieke muzikanten van Ride This Train brengen ze met aandoenlijk respect en aanstekelijke liefde voor de countrymeester.

Daarnaast zorgt acteur Dominique Van Malder voor extra spelplezier, voor passie, humor en plezante informatie. Hij speelt, neen, is Johnny Cash. Hij raast door tientallen prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragische passages uit een gekweld bestaan. De pillen, de pijn, de prijzen, de liefde, de diepe dalen en staande ovaties… Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt hij je mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash. Het publiek wordt een avondje ondergedompeld in het country-bad van de 15 jaar geleden overleden legende.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

do 6 februari 2020 van 20:30 tot 22:30

Waar

Schuur Hof ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Prijs

€15.00

Basistarief: 15,00 €; VVK: 13,00 €; Reductie: 12,00 €

Reserveren

Organisatie en contact

GC Hof Ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk