Imagine no Lennon

imagine-no-lennon.png

Al bijna veertig jaar is John Lennon in rock and roll heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Zijn ultieme daad zit in Imagine: just a brotherhood of men. Ga gewoon voor een wereldgemeenschap vol mensen, met nothing to kill or die for. Dus geen bezit, geen politiek,… and no religion too. Hoe actueel kan iets klinken?

Reden genoeg voor een herdenking, een viering opgebouwd rond ‘Give Peace a Chance’, ‘All You Need is Love’, ‘Revolution’, ‘Power to the People’ en al de andere hits die uit pen en gitaar van ‘Working Class Hero’ Lennon vloeiden zowel in de Beatlejaren als gedurende zijn solocarrière.

Een strijdproject met en rond Lennon. De Opper-Beatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie. De Liefdesprofeet. De Walrus. De Revolutionair. De Dromer.

In de carrière van Jean Bosco Safari vormen the Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles-coverband The Appels. Ze vonden elkaar in hun liefde voor de onvergetelijke muziek van Lennon en co. Uit deze gemeenschappelijke passie vloeide als vanzelfsprekend deze tribute show voort.

https://reservaties.opwijk.be 

Waar

GC Hof Ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Prijs

€15.00

Reductie: € 14 I Kassa: € 16

Reserveren


Contactinformatie