LEZING ANN CEURVELS - ETIKETJES (nieuwe datum!)

69796c9b-cebe-4413-b542-c4843981992f.jpeg Vind jij ook dat alle kinderen tegenwoordig wel iets hebben? Autisme bijvoorbeeld. Daar hoorde je pakweg twintig jaar geleden toch amper iets over. Of wel, maar dat waren dan kinderen die stil in een hoekje zaten te kwijlen. Rain Man, of zoiets. Erger jij je ook blauw wanneer je ouders ziet worstelen met hun veel te verwende kinderen? Die overal opkruipen, af duiken of aan zitten zonder daar ook maar één opmerking over te krijgen. En voel jij ook die onweerstaanbare drang om de ouders daarop te wijzen? Maar je aarzelt omdat je steevast vier letters naar je hoofd krijgt gesmeten: ADHD. Nog zo’n nieuwe ‘ziekte’. Vroeger ook nooit over gehoord.

Wel, dan is deze lezing echt iets voor jou. Heel veel kinderen hebben tegen-woordig een ‘etiketje’. Een label dat vertelt wat ze kunnen of net niet kunnen. Ann Ceurvels legt uit waarom zoveel kinderen tegenwoordig een ‘etiketje’ dragen. Ze probeert de ontelbaar vele ouders en families die er elke dag mee leven een warm hart onder de riem te stoppen. Want zij is zelf een etiketjesmama. Ja, zelfs een etiketjesechtgenote.

Ben je bereid om je eigen overtuigingen even op de gang te parkeren en met een open geest te luisteren naar wat ze te vertellen heeft? Top. Wie weet gaat er wel een hele nieuwe wereld voor je open. En begrijp je straks sommige mensen uit je omgeving net dat beetje meer. Ann Ceurvels werkt onder andere als kindercoach en is moeder van een puberzoon met autisme.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

vr 23 oktober 2020 van 20:30 tot 22:00

Waar

Schuur Hof ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Prijs

€14.00

Basistarief: 14,00 €; VVK: 12,00 €; Reductie: 11,00 €

Reserveren

Organisatie en contact

GC Hof Ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Meer info