Open Gemeentedag

Open_gemeentedag_2022

Op zondag 2 oktober van 14 tot 18 uur vindt onze Open Gemeentedag plaats in de nieuwe bedrijvenzone Vlaamse Staak, langs de Steenweg op Dendermonde op de grens van Opwijk met Lebbeke. De bedrijven die daar gevestigd zijn, zetten hun deuren uitzonderlijk open.

Een unieke gelegenheid is dat om kennis te maken met hun aanbod! Verder zal de bedrijvenzone bruisen van de activiteiten:

  • Denk- en doe-opdrachten in de bedrijven en op het natuurlijke belevings- en speelterrein (i.s.m. de deelnemende bedrijven en Regionaal Landschap Brabantse Kouters)
  • Pretcamionette met springkastelen, circustechnieken, reuzegezelschapspelen, klim- en klauterparcours, gekke fietsjes, grimestand… (i.s.m. Crejaksie)
  • Initiatie kubb door kandidaat wereldrecordhouder Tom Van Biesen en zijn Pasar Actief Kubbteam
  • Open Gemeenteplein met eet- en drankstanden
  • Infostand over de economische en ecologische aspecten van de innovatieve bedrijvenzone

Het wordt gegarandeerd een boeiende, actieve en plezante namiddag voor het hele gezin!

Tip: kom te voet of met de fiets via de mooie Leirekensroute.

Duurzaam, innovatief en toekomstgericht

De bedrijvenzone Vlaamse Staak is een project gerealiseerd door de gemeente Opwijk, intercommunale Haviland en de POM Vlaams-Brabant. Het is een duurzaam, innovatief en toekomstgericht bedrijventerrein, waarbij de energievoorziening op een duurzame manier gebeurt via lokale energieopwekking en lokaal gebruik. De gemeente Opwijk financierde dit project. De verkoop van de loten en de bedrijfsunits is in september 2018 gestart. In het najaar van 2019 werden de nog beschikbare loten opnieuw te koop aangeboden. Intussen zijn de eerste bedrijven er al operationeel. Hoog tijd dus om een kijkje te gaan nemen.

Afspraak op de Open Gemeentedag in de Vlaamse Staak, op zondag 2 oktober 2022 vanaf 14 uur!

Open Gemeentedag 2022

Wanneer

zo 2 oktober 2022 van 14:00 tot 18:00

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Evenementenloket

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Contactinformatie