10 bubbeltochten Pasar

19
mrt
2021

10 tochten doorheen... en voor alle seizoenen

Omwille van de coronapandemie organiseerde Pasar Opwijk sinds november vorig jaar tien bubbeltochten. Ruim 430 bubbelinschrijvingen werden genoteerd, meer dan 1000 mensen voelden zich aangesproken en trokken van november 2020 tot maart 2021 regelmatig de wandelschoenen aan.  Deze tochten zijn echter meer dan de moeite om ook in andere seizoenen te verkennen. Daarom heeft Pasar Opwijk deze 10 tochten  gebundeld in een brochure: 10 bubbeltochten, tochten doorheen… en voor alle seizoenen.

In één brochure

De brochure telt 36 pagina’s en omvat voor elke tocht:  de te volgen wandelknooppunten en/of wegbeschrijving, weetjes en plannetje (ook te volgen op Route-You).

Ook de vroegere door Pasar uitgewerkte Opwijkse wandelingen: de Pieter-Pauluswandeling, de Droeswandeling en de Hestergemwandeling welke nu deel uitmaken van het wandelnetwerk ‘Brabantse Kouters’ werden mee opgenomen in de brochure.

Meer info vind je terug op homepage van www.pasar.be/opwijk onder bestelling brochure 10 tochten.

Brochure bestellen

Stuur een mailtje naar magda.demaersschalck@skynet.be met je naam en adres. Schrijf het bedrag over op bankrekeningnummer van Pasar Opwijk: BE68 7995 5165 1934.

Prijs per brochure

  • € 5 voor inwoners van Opwijk of bij afhaling
  • € 8,30 bij verzending

Afhalen kan:

Stuur op voorhand een mailtje om af te spreken.

Contacteer ons