RONNY MOSUSE - SOLO PLUS

Ronny Mosuse is een muzikale spons. Al wat op zijn levenspad komt, zuigt hij op en laat hij rustig doorsijpelen in zijn muziek. Ronny startte zijn muzikale reis samen met broer Robert in 1988 met The B-Tunes. Ze werden al vlug opgemerkt door Bart Peeters, die samen met hen ‘The Radios’ oprichtte.

Dat Ronny een veelzijdig artiest is, bewijst zijn veelzijdig parcours: hij bracht als soloartiest Engelstalige en Nederlandstalige platen uit, hij is actief als muziekproducer, songwriter, filmmuziekcomponist, tv-presentator, radiomaker (Studio Brussel, Klara), bassist bij CPeX en schrijver. Zijn laatste muzikale wapenfeit is zijn deelname aan het muziekprogramma ‘Liefde voor Muziek 2021’, waarin hij fel gesmaakte versies bracht van liedjes van zijn collega-artiesten.

Tijdens deze solo plus tour wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vriend en compagnon de route (en dat al sinds The B-Tunes) gitarist Aram Van Ballaert, die door menig rockliefhebber en humorfanaat trouwens ook wel gekend is als Lady
Dave van CpeX. Samen brengen ze het betere Nederlandstalige levenslied, soms intiem en dan weer orchestraal uitgevoerd, mét de nodige sérieux en dito relativering.

Dit is een COVID SAFE PLUS evenement. Dit betekent dat je vanaf de leeftijd van 12 jaar een Covid Safe Ticket in combinatie met je identiteitskaart moet kunnen voorleggen om toegang te krijgen tot de voorstelling. Daarnaast is ook het dragen van een mondmasker verplicht voor iedereen vanaf 6 jaar.

Deze voorstelling is toegankelijk wanneer je een beperkte kennis van het Nederlands hebt.

Uitvoerder

GC Hof ten Hemelrijk

Wanneer

do 27 januari 2022 van 20:30 tot 22:00

Waar

GC Hof Ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Prijs

€13.00

Reductie: 12 EUR, Kassa: 15 EUR

Reserveren

Organisatie en contact

GC Hof ten Hemelrijk

Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Meer info