Start ticketverkoop cultureel seizoen 2022-2023

3
jun
2022

Beleef Weer Meer!

'Beleef Weer Meer!' Met deze campagne wil de Vlaamse overheid in samenwerking met de VRT, de kunstinstellingen en de socio-culturele sector cultuur heractiveren. Opwijk bruist, dus ook GC Hof ten Hemelrijk staat te trappelen om het nieuwe cultuurseizoen te lanceren.

Op zaterdag 10 september 2022 starten we met Vlaanderen Zingt op de markt in Opwijk. Op donderdag 22 september 2022 volgt de eigenlijke seizoensopener in onze zalen met de prachtige stemmen van Laïs. De Lakeien rollen die avond ook de rode loper voor je uit en verwelkomen je met een drankje en hapje.

Bekend en lokaal talent

Naast bekende namen zoals Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Gene Thomas is er ook aandacht voor lokaal talent. Zo zullen Jos Tilley en Paul Vermeiren je verbazen met hun talenten. En ook onze huiskamerconcerten zijn weer van de partij. Hierbij kan je steeds genieten van een intiem concert op locatie.

Het volledige programma ontdek je in de programmatiebrochure.

Start ticketverkoop

Wil je ook weer meer beleven en Opwijk weer meer laten bruisen? Aarzel dan niet om zaterdag 11 juni 2022 aan te stippen in je agenda! Die dag gaat om 9 uur onze ticketverkoop van start. Garandeer je van de beste plaatsen en reserveer via de reservatiewebsite. GC Hof ten Hemelrijk is die dag ook open van 9 tot 12 uur, dus ook op kantoor kan je tickets reserveren.

Op andere dagen zijn de kantoren open van dinsdag t.e.m. vrijdag tussen 9 en 12 uur. Dinsdag ook open van 13.30 u. tot 20 u.

Tot dan?!

 

Contacteer ons