Cultuurcheque

Een cultuurcheque is een waardebon van 5 euro die je kan gebruiken wanneer je tickets koopt voor culturele activiteiten. Deze cheque wordt in mindering gebracht bij activiteiten van GC Hof ten Hemelrijk of erkende verenigingen, na goedkeuring.

Voorwaarden

  • Je bent inwoner van Opwijk.
  • Elke inwoner heeft recht op één cultuurcheque per kalenderjaar.
  • Je gebruikt de cultuurcheque persoonlijk op je eigen naam.
  • Je kan één cheque per aangekocht ticket gebruiken.
  • Een uitgeschreven papieren cheque is één jaar geldig.

Procedure

Wanneer je de cultuurcheque gebruikt voor activiteiten van GC Hof ten Hemelrijk, kan dit op twee manieren:

  1. Je reserveert tickets online via de reservatiewebsite. Je vraagt de cultuurcheque aan door op 'waardebon' te klikken en de naam in te vullen voor wie je de cheque wil gebruiken. Na goedkeuring door de cultuurdienst kan je dan verder met de online betaling.
  2. Je haalt een papieren cultuurcheque af in de kantoren van GC Hof ten Hemelrijk. De cheque is één jaar geldig na uitgiftedatum. Je levert de cheque opnieuw binnen wanneer je tickets reserveert op kantoor.

Meebrengen

Kom je de cultuurcheque op papier afhalen in GC Hof ten Hemelrijk? Dan hebben wij de naam en het adres nodig van de persoon voor wie de cheque bestemd is.

Bedrag

5 euro

Uitzonderingen

Wil je de cultuurcheque gebruiken voor een activiteit van een Opwijkse vereniging waarvoor het gebruik van de cheque is goedgekeurd? Kom hem dan afhalen op papier in GC Hof ten Hemelrijk en lever de cheque in bij de betrokken vereniging.

Contactinformatie