Jeugdverenigingen

De gemeente Opwijk kent talrijke jeugdverenigingen die hun deuren openen en activiteiten organiseren voor kinderen en jongeren uit Opwijk. Kijk voor meer informatie op de website van de jeugdverenigingen, maar ga zeker ook eens langs op hen beter te leren kennen!

 

Jeugdharmonie Opwijk

De jeugdafdeling van de harmonie 'De Volherding' voor jonge muzikanten vanaf het tweede jaar instrument. Ze repeteren elke zondag op de duivenzolder van Hof Ten Hemelrijk, van 10 tot 12 uur.

http://home.scarlet.be/harmonieopwijk/jeugdharmonie.html

 

Chiro Opwijk

Jeugdbeweging voor meisjes van 6 tot 18 jaar. Elke zondagmiddag van 14 tot 17 uur op het jeugdheem (Karenveldstraat 28). In de winter tot 16.30u.

https://chiropolopwijk.com/

 

KLJ Nijverseel

Jeugdbeweging voor meisjes tussen 6 en 17 jaar. Elke vrijdagavond van 19 tot 21 uur in de lokalen van Nijverseel.

https://klj-nijverseel.jouwweb.be/

KSA Opwijk

Jeugdbeweging voor jongens van 6 tot 18 jaar, elke zondag op het jeugdheem (Karenveldstraat 28) van 14 tot 17 uur.

www.ksaopwijk.be

 

KSA Droeshout

Jeugdbeweging voor alle jongeren van 6 tot 24 jaar. Elke zondagnamiddag aan de KSA-lokalen (achter de parochiezaal, Steenweg Op Vilvoorde).

http://www.ksadroeshout.be/

 

VVVKB Heiveld

Een eigenzinnige jeugdbeweging voor meisjes en jongens tussen 4 en 16 jaar. Elke week opnieuw kan je terecht in de blauwe lokalen naast de viaduct (Kouterlaan te Opwijk) en dit op vrijdag van 19 tot 21 uur voor 12- tot 16-jarigen en op zaterdag van 14 tot 16 uur voor 4- tot 12-jarigen.

www.heiveldopwijk.be

 

Vragen? Neem zeker contact op met de jeugddienst!

Contactinformatie