Sportkamp

Vanaf het eerste leerjaar tot en met het zesde leerjaar kunnen kinderen tijdens de krokusvakantie, paasvakantie en de hele maand juli komen sporten in de sporthal.

Er wordt een gevarieerd aanbod voorzien van verschillende sport- en spelactiviteiten, aangevuld met workshops en initiaties in verschillende sportdisciplines. De kinderen staan onder begeleiding van gediplomeerde monitoren.

Inschrijven

Voor dit sportkamp kan je uitsluitend online inschrijven via reservaties.opwijk.be en dit vanaf maandag 19 april tot en met zondag 15 mei 2022. De betaling gebeurt onmiddellijk bij online inschrijving via bancontact.

BELANGRIJK: Voor de zomervakantie zijn er speciale maatregelen omtrent het coronavirus.

  • Het kamp start om 9 uur en eindigt om 16 uur.
  • Er is opvang vanaf 8.30 uur en tot uiterlijk 16.30 uur.
  • Inschrijven is enkel mogelijk per week.
  • Deze vakantie is er GEEN voor- en naopvang door 3Wplus.
  • Er zijn 50 beschikbare plaatsen.

Monitoren gezocht!

De sportdienst is steeds op zoek naar gemotiveerde, sportieve monitoren, die de kinderen willen begeleiden. Contacteer de sportdienst voor meer informatie.

De sportdienst van Opwijk zoekt gemotiveerde, enthousiaste monitoren voor de begeleiding van kindjes tijdens de sportkampen (krokus-, paas- en zomervakantie).
Heb je ervaring met begeleiden van kinderen? Ben je sportief en zoek je een toffe bijverdienste of vakantiejob? Dan is sportmonitor misschien iets voor jou! Ben je daarenboven gediplomeerd, dan kan je zelfs onze hoofdmonitor worden.
Bel de sportdienst voor meer informatie op T 052 36 51 63 of mail naar sportdienst@opwijk.be.
 

Opleiding volgen voor sportmonitor?

De Vlaamse Trainersschool organiseert tal van trainerscursussen. Op www.sport.vlaanderen/sportbegeleiders vind je alle opleidingen terug.
 

Animator in het jeugdwerk?

Ook met dit diploma kan je werken op onze sportkampen. Wist je dat de gemeente deze opleiding ook gedeeltelijk financieel ondersteunt?
 
Bij het inleveren van het ‘bewijs van deelname’ (afgeleverd door de organisator van de cursus) op de jeugddienst wordt de helft van de cursus terugbetaald, met een maximum van 75 euro. De uitbetaling van de subsidie voor kadervorming gebeurt 1 keer per jaar, in november. Meer info kan je bekomen bij de jeugddienst.
 

Contactinformatie