Sportkamp

Vanaf het eerste leerjaar tot en met het zesde leerjaar kunnen kinderen tijdens de krokusvakantie, paasvakantie en de hele maand juli komen sporten in de sporthal.

Er wordt een gevarieerd aanbod voorzien van verschillende sport- en spelactiviteiten, aangevuld met workshops en initiaties in verschillende sportdisciplines. De kinderen staan onder begeleiding van gediplomeerde monitoren.

Inschrijven

Het sportkamp in de krokusvakantie is VOLZET.

BELANGRIJK: Voor de krokusvakantie zijn er speciale maatregelen omtrent het coronavirus.

  • Er kunnen maximum 40 kinderen deelnemen.
  • Je kan alleen per week inschrijven.
  • Er is opvang vanaf 8.30 uur en uiterlijk tot 16.30 uur.
  • In de krokusvakantie is er GEEN voor- en naopvang door 3Wplus.

Monitoren gezocht!

De sportdienst is steeds op zoek naar gemotiveerde, sportieve monitoren, die de kinderen willen begeleiden. Contacteer de sportdienst voor meer informatie.

De sportdienst van Opwijk zoekt gemotiveerde, enthousiaste monitoren voor de begeleiding van kindjes tijdens de sportkampen (krokus-, paas- en zomervakantie).
Heb je ervaring met begeleiden van kinderen? Ben je sportief en zoek je een toffe bijverdienste of vakantiejob? Dan is sportmonitor misschien iets voor jou! Ben je daarenboven gediplomeerd, dan kan je zelfs onze hoofdmonitor worden.
Bel de sportdienst voor meer informatie op 052 36 51 63 of mail naar sportdienst@opwijk.be.
 
Opleiding volgen voor sportmonitor?
De Vlaamse Trainersschool organiseert tal van trainerscursussen. Op www.sport.vlaanderen/sportbegeleiders vind je alle opleidingen terug.
 
Animator in het jeugdwerk?
Ook met dit diploma kan je werken op onze sportkampen. Wist je dat de gemeente deze opleiding ook gedeeltelijk financieel ondersteunt?
 
Bij het inleveren van het ‘bewijs van deelname’ (afgeleverd door de organisator van de cursus) op de jeugddienst wordt de helft van de cursus terugbetaald, met een maximum van 75 euro. De uitbetaling van de subsidie voor kadervorming gebeurt 1 keer per jaar, in november. Meer info kan je bekomen bij de jeugddienst.
 

Contactinformatie