Sportkamp

Vanaf het eerste leerjaar tot en met het zesde leerjaar kunnen kinderen tijdens de krokusvakantie, paasvakantie en de hele maand juli komen sporten in de sporthal.

Er is een gevarieerd aanbod van verschillende sport- en spelactiviteiten, aangevuld met workshops en initiaties in verschillende sportdisciplines. De kinderen staan onder begeleiding van gediplomeerde monitoren.

Download hier de brochure!

Inschrijven

Inschrijvingen voor 2024 worden vanaf de eerste maandag na de kerstvakantie opgengesteld. Zet maandag 8 januari 2024 alvast in je agenda! Vanaf die dag kan je ook al inschrijven voor alle andere sportkampperiodes die de sportdienst organiseert. 

Inschrijven gebeurt per week. Voor- en naopvang kan je reserveren bij 3Wplus.

Online inschrijven (vanaf 8 januari 2024) via reservaties.opwijk.be onder Sportactiviteiten voor kinderen. Maak eerst een gezinsprofiel aan.

Monitoren gezocht!

De sportdienst is steeds op zoek naar gemotiveerde, sportieve monitoren, die de kinderen willen begeleiden. Contacteer de sportdienst voor meer informatie.

De sportdienst van Opwijk zoekt gemotiveerde, enthousiaste monitoren voor de begeleiding van kinderen tijdens de sportkampen (krokus-, paas- en zomervakantie).
Heb je ervaring met begeleiden van kinderen? Ben je sportief en zoek je een toffe bijverdienste of vakantiejob? Dan is sportmonitor misschien iets voor jou! Ben je daarenboven gediplomeerd, dan kan je zelfs onze hoofdmonitor worden.
Bel de sportdienst voor meer informatie op T 052 36 51 63 of mail naar sportdienst@opwijk.be.
 

Opleiding volgen voor sportmonitor?

De Vlaamse Trainersschool organiseert tal van trainerscursussen. Op www.sport.vlaanderen/sportbegeleiders vind je alle opleidingen terug.
 

Animator in het jeugdwerk?

Ook met dit diploma kan je werken op onze sportkampen. Wist je dat de gemeente deze opleiding ook gedeeltelijk financieel ondersteunt?
 
Bij het inleveren van het ‘bewijs van deelname’ (afgeleverd door de organisator van de cursus) op de jeugddienst wordt de helft van de cursus terugbetaald, met een maximum van 75 euro. De uitbetaling van de subsidie voor kadervorming gebeurt 1 keer per jaar, in november. Meer info kan je bekomen bij de jeugddienst.
 

Contactinformatie