Jeugdverenigingen

De gemeente Opwijk kent talrijke jeugdverenigingen die hun deuren openen en activiteiten organiseren voor kinderen en jongeren uit Opwijk. Kijk zeker op hun website, maar ga ook eens langs om hen beter te leren kennen.

 

Jeugdharmonie Opwijk

De jeugdafdeling van de harmonie 'De Volherding' voor jonge muzikanten vanaf het tweede jaar instrument. Ze repeteren elke zondag op de duivenzolder van Hof Ten Hemelrijk, van 10u tot 12u.

www.harmonieopwijk.be

 

Chiro Opwijk

Jeugdbeweging voor meisjes van 6 tot 18 jaar. Elke zondagmiddag van 14u tot 17u op het jeugdheem (Karenveldstraat 22). In de winter tot 16.30u.

https://chiropolopwijk.com/

 

KLJ Nijverseel

Jeugdbeweging voor meisjes tussen 6 en 17 jaar. Elke vrijdagavond in de lokalen van Nijverseel.

https://www.facebook.com/waagjekansbijklj/

 

KSA Opwijk

Jeugdbeweging voor jongens van 6 jaar tot 18 jaar, elke zondag op het jeugdheem in Opwijk, van 14 tot 17u.

www.ksaopwijk.be

 

KSA Droeshout

Jeugdbeweging voor alle jongeren van 6 tot 24 jaar. Elke zondagnamiddag aan de KSA-lokalen (achter de parochiezaal, Steenweg Op Vilvoorde).

http://www.ksadroeshout.be/

 

VVVKB Heiveld

Een eigenzinnige jeugdbeweging voor meisjes en jongens tussen 4 en 16 jaar. Elke week opnieuw kan je terecht in de blauwe lokalen naast de viaduct (Kouterlaan te Opwijk) en dit op vrijdag van 19u tot 21u voor 12- tot 16-jarigen en op zaterdag van 14u tot 16u voor 4- tot 12-jarigen.

www.heiveldopwijk.be

 

12+ Mazenzele

12+ Mazenzele is een onafhankelijke jeugdwerking voor de jeugd van 6 tot 18 jaar. Elke zondag activiteit van 14u tot 17u in de lokalen aan de Kersenboomgaard (achter de Sint-Pieterszaal).

www.jeugdwerkingmazenzele.be

 

Nog vragen, neem zeker contact op met de jeugddienst!


Contactinformatie